‘International Booktrailers’ Workshop

Comencem el workshop ‘International Booktrailers’ amb 28 alumnes de 1Batxillerat. Durant els propers mesos crearem els nostres booktrailers i tindrem oportunitat de visitar el Lycée Paul Robert de París i el Beatrix College de Tilburg per treballar conjuntament amb els alumnes d’aquests centres. Avui, de moment, triem els nostres llibres.

Tilburg, París… i La Passió! Estrenem Booktrailers!

Després de quatre mesos de feina, aquest divendres els alumnes de 1Batxillerat que han participat en el Workshop de Booktrailers mostraran a la resta de l’Escola el resultat del seu treball. Durant la festa de Sant Jordi, podrem veure els dotze booktrailers que aquests alumnes han realitzat sobre les seves lectures preferides. Unes lectures i unes tasques que els han dut a llegir, analitzar i treballar el llenguatge audiovisual i que han pogut compartir amb els companys del Beatrix College de Tilburg i els del Lycée Paul Robert de Les Lilas. Del 8 al 12 de febrer, el primer grup d’alumnes va viatjar a Tilburg, Holanda, on va poder crear els seus guions amb els companys de Tilburg. Del 28 al 30 de març va ser el segon grup qui es va desplaçar a Les Lilas, França, i va estar tutoritzant els companys del Lycée Paul Robert en la creació dels seus booktrailers. L’experiència de desplaçar-nos a Tilburg i París ha estat molt gratificant i ens ha permès treballar en altres centres amb companys que només coneixíem per correu, conviure amb les famílies que ens han acollit i conèixer ciutats com Àmsterdam i París, que han fet d’aquest projecte una oportunitat personal totalment recomanable. A l’espera de l’estrena de divendres, des d’aquí volem agrair la confiança i la col·laboració dels alumnes i professors de la nostra Escola, els del Beatrix College de Tilburg i els del Lycée Paul Robert de Les Lilas, així com a les seves famílies, sense el suport de les quals aquest projecte no hagués estat possible. Repetirem!

 

a16 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 a1 a2 a3 a4 a5 a6 a7 a8 a9 a10 a11 a12 a13 a14 a15

 

Booktrailers: Workshop

Dins del marc dels Workshops de Batxillerat, enguany n’hem realitzat un de Booktrailers treballant conjuntament les àrees de Llengua Anglesa i de Llengua Castellana. Es tractava de realitzar una peça audiovisual en llengua anglesa promocionant un llibre de lliure elecció llegit en llengua castellana.

Els Workshops s’ofereixen gratuïtament a les tardes de 16:00h a 17:00h a l’alumnat de Batxillerat.

Comencem el muntatge

Els alumnes de 1Batxillerat que participen en el workshop de booktrailers tornem a treballar després de l’aturada de les setmanes d’exàmens trimestrals. Avui, primer dia de muntatge a l’aula d’informàtica. Aquests projectes tenen molt bona pinta…

¡Booktrailers en marcha!

Los alumnos de 1Bachillerato que participan en el workshop de creación de booktrailers ya llevan dos semanas trabajando en ellos. Hoy sabremos por qué libros se han decidido.booktrailer12