Visita a l’Institut de Recerca de la Vall d’Hebron

Avui  els alumnes de primer de Batxillerat científic han visitat les instal•lacions de l’Institut de Recerca de la Vall d’Hebron (VHIR). Hem parlat dels estabularis i de la recerca mèdica i les seves necessitats també hem visitat els laboratoris on s’utilitzen les tècniques més pioneres. Estem molt agraïts a les científiques que ens han fet i explicat tota la visita, ha estat molt interessant!

Lliga de debat, segona jornada.

Començem la segona  jornada de la Lliga de Debat. En una estona, farem l’últim debat, aquesta vegada ens toca defensar que les fronteres entre països no calen. Ens envolten nervis però ho enfoquem amb moltes ganes!

Lliga de debat

Ja estem al campus de la Ciutadella de la Universitat Pompeu Fabra! Preparats per fer el primer debat de la Lliga amb molta il•lusió.

I sessió de debat Daina·Isard

Avui dimecres els alumnes de primer de Batxillerat han fet la primera sessió de debat a l’escola, el tema de debat ha estat “Calen les fronteres entre països?”.

El treball, la cohesió de grup, la capacitat d’argumentació i l’oratòria són alguns dels aspectes que han treballat al llarg de la jornada. Ha estat un debat molt interessant. Felicitats a tots els alumnes que han participat per la bona feina que han dut a terme!

Workshop d’estampació tèxtil. Escola de Disseny LCI

Avui els alumnes de 4 ESO de Visual i plàstica i els de 1r de Batxillerat artístic han realitzat un workshop d’estampació tèxtil de dues hores.

Ens ha vingut a donar la classe l’Andrea Ayala Closa. Professora i dissenyadora de la seva pròpia marca de roba.

www.adreaayalaclosa.com

Menú del dia: ous verds i llimonada vermella

Us atreviríeu a provar aquest suculent plat que han preparat els alumnes del Workshop de Química de primer de Batxillerat? Aprofitant l’acidesa i la basicitat dels aliments els hem canviat el color amb col llombarda!

Batxillerat artístic en acció

Avui els alumnes de Batxillerat artístic han volgut fet la seva aportació amb art d’acció.
L’art d’acció o acció artística és una representació artística sense dramatúrgia que cerca aportar una reflexió motivant el públic a qüestionar algun aspecte sobre la política, la societat, les relacions personals o el seu concepte de vida,…Els nois del Batxillerat han parlat sobre les violències de gènere envers les dones.En breus penjarem el vídeo d’aquest esdeveniment que ha passat durant l’hora del pati.