Dibuix amb carbonet

Treballem el gènere de la naturalesa morta amb la tècnica del carbonet.

El carbonet són branquillons carbonitzats de diverses plantes com les del salze vinya o de noguera o qualsevol altra fusta lleugera i porosa.

Joies 3d- Projecte DAO (CAD)

Els alumnes de 1r de Batxillerat de Dibuix tècnic, han posat en pràctica els seus coneixements de dibuix assistit per ordinador de tot el curs, dissenyant les seves pròpies joies.

Aquests són alguns dels resultats de diferents proves d’impressió.

Projecte Yayoi- Infantil i Batxillerat Arts

Els alumnes de 1r de Batxillerat d’arts col·laboren en l’organització del projecte Yayoi Kusama, ajudant als més petits de la casa.

Yayoi Kusama  és una artista japonesa, que treballa amb la pintura, collage i altres tècniques. La seva obra es caracteritza per crear espais de colors amb uns estampats molt particulars.

Aquest projecte tracta de la representació als arbres del pati d’infantil, d’una de les obres més importants de l’artista.

20171127_120930 20171127_120947

Retrats en un minut

Els alumnes de 1r de Dibuix artístic estan aprenent a utilitzar diferents exercicis  amb diferents tècniques per fer retrats.

Per practicar també varen anar a diferents classes de primària a retratar els nens de l’escola. Cada retrat entre 1 i 5 minuts.

Dibuix tècnic i Quixot

L’Ajuntament i l’Escola d’Arts i Oficis organitzen una exposició a La Casa de Cultura pel gener del 2018 (Tema Quixot).

Els alumnes de 1r de Batxillerat de dibuix tècnic, han dissenyat i creat una maqueta d’un molí perquè els alumnes de 2n de Batxillerat d’Audiovisuals projectin l’altra part del projecte per presentar al concurs.

Henna- Dibuix de cultures

A dibuix artístic hem treballat la henna com a tècnica de dibuix. És una tècnica que fan servir diferents cultures del Món. Sobretot treballen amb línies i temes florals.