Visita a l’Institut de Recerca de la Vall d’Hebron

Avui  els alumnes de primer de Batxillerat científic han visitat les instal•lacions de l’Institut de Recerca de la Vall d’Hebron (VHIR). Hem parlat dels estabularis i de la recerca mèdica i les seves necessitats també hem visitat els laboratoris on s’utilitzen les tècniques més pioneres. Estem molt agraïts a les científiques que ens han fet i explicat tota la visita, ha estat molt interessant!

Lliga de debat, segona jornada.

Començem la segona  jornada de la Lliga de Debat. En una estona, farem l’últim debat, aquesta vegada ens toca defensar que les fronteres entre països no calen. Ens envolten nervis però ho enfoquem amb moltes ganes!

Lliga de debat

Ja estem al campus de la Ciutadella de la Universitat Pompeu Fabra! Preparats per fer el primer debat de la Lliga amb molta il•lusió.

I sessió de debat Daina·Isard

Avui dimecres els alumnes de primer de Batxillerat han fet la primera sessió de debat a l’escola, el tema de debat ha estat “Calen les fronteres entre països?”.

El treball, la cohesió de grup, la capacitat d’argumentació i l’oratòria són alguns dels aspectes que han treballat al llarg de la jornada. Ha estat un debat molt interessant. Felicitats a tots els alumnes que han participat per la bona feina que han dut a terme!

Menú del dia: ous verds i llimonada vermella

Us atreviríeu a provar aquest suculent plat que han preparat els alumnes del Workshop de Química de primer de Batxillerat? Aprofitant l’acidesa i la basicitat dels aliments els hem canviat el color amb col llombarda!

Batxillerat Social a la Fageda

El passat divendres l’alumnat de 1BATX – SOCIAL va visitar la Fundació La Fageda amb l’objectiu d’assistir a una xerrada-debat amb el cap de comunicació i relacions institucionals, Albert Riera. La creació, la història, els objectius i l’activitat econòmica varen ser els eixos principals a tractar.

Primera sessió del Projecte Virtue-s

Aquest divendres hem tingut la visita de la Natàlia Subria, biòloga de l’Aquarium de Barcelona, per començar a endinsar-nos en el món marí, prendre consciència de les amenaces que pateix i decidir com podem aportar el nostre granet de sorra a la millor de la conservació del nostre gran oceà terrestre.

 

Geogincama UAB

Els alumnes de segon de batxillerat científic van anar a fer un tastet de Geologia a la UAB en forma de Gincama. No vem guanyar, però van ser els dos equips que més ganes li van posar! Felicitats!