Com som?

Què ens representa? Com som? Què destaca de nosaltres? Una presentació audiovisual de l’alumnat de 1Batx de Cultura Audiovisual.

Caretes Alternatives!

Avui hem vist el resultat de l’últim projecte de l’alumnat de Cultura Audiovisual de 1Batx d’aquest curs 2017-2018. El projecte consistia a crear caretes alternatives de les nostres sèries preferides a partir de les eines narratives que en Jordi Tarrida ens va facilitar fa unes setmanes. Aquí les podeu veure:

Narcos Ivan P., Anna C. i Gemma A.

El príncipe de Bel-Air de Bernat M, Aleix H i Andrea A

VIS A VIS de Helena A, Nadja B, i Ari A.

Las chicas del cable de Queralt A, Marina A i Andreu R.

El Mentalista de Adriana C, Marta R i Erola C.

Por 13 razones de Ares C. Aina C i Carla G.

Beaking bad de Marta M, Pau M i Paula G.

Me llamo Earl de Xavi B, Álvaro N i Laura M.

SUPERNATURAL de Víctor A i Mar R.

TWO and a half MEN – Pau E, Marti? K, Joan V.

Bones festes!

L’alumnat d’EI 5anys i l’alumnat de 2Batx de Cultura Audiovisual us volen desitjar unes bones festes. Per fer-ho, us han preparat aquest vídeo que resumeix el projecte Hologrames. Un projecte que recreava a partir de reflectors i iPads, als alumnes d’EI 5anys interpretant la seva cançó de nadal. Esperem que us agradi!

Cinemagraphs!

L’alumnat de Cultura Audiovisual de 1Batx ha estat investigant sobre els Cinemagraphs, també coneguts com a fotografies en vida. Aquests són alguns dels resultats:

GIF
GIF
GIF
GIF
GIF
GIF
GIF
GIF
GIF
GIF
GIF
GIF

 

Primera exposició Cultura Audiovisual (1Batx)

Aquest és part del resultat de la nova exposició que realitzarem amb l’alumnat de 1Batx de Cultura Audiovisual. Podreu veure diferents tècniques de fotografia, diferents funcions d’imatge i diferents estils. Esperem que us agradi!

Shelter – Mapping

El mapping és la projecció d’imatges i vídeos sobre cosos 3D. En aquest cas, l’alumnat de Cultura Audiovisual (1Batx) han triat 5 prismes de diferents alçades per projectar les imatges de Shelter, el seu últim treball.

Watercolours!

Sorpreneu-nos. Aquesta va ser l’única premissa per realitzar l’últim projecte dels alumnes de Cultura Audiovisual de 1Batx. Així va néixer Watercolours, un experiment amb colors, textures i música enregistrat en aquesta peça audiovisual.

Vist el resultat només podem dir una cosa: Ho heu aconseguit. Felicitats!

Treballem Méliès

L’alumnat de Cultura Audiovisual de 1Batx ha començat a treballar els efectes especials en el cinema. Com a punt inicial, ens hem basat en els trucatges de Méliès. Aquests són els resultats: